Aralık

Ölçme ve Kadastro Dersi 4. Uygulama Duyurusu

Orman İnşaatı Geodezi ve Fotogrametri ABD

Ölçme ve Kadastro dersi uygulaması olan "Memleket Haritası Uygulaması" 11 Aralık 2018 ve 13 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

"Memleket Haritası" uygulamasına katılmak; dersi alan bütün öğrencilerimiz için zorunludur. Ders Materyallerini yanınızda eksiksiz getirmeyi unutmayınız! (Pafta, Hesap Makinası, Cetvel, Silgi, Kalem)

Öğrenciye ait Pafta Anabilim dalı sayfamızda "Dersler" Bölümünde, "Ölçme ve Kadastro" sayfasında, "Ders Materyalleri" kısmında mevcuttur. Uygulamaya katılacak öğrencilerimizin uygulama materyallerini getirmesi zorunludur.

Uygulama için gerekli olan ders materyalleri ve notlar:

- Uygulama ders saatinde sınıfta gerçekleşecektir.

- Materyali eksik olan öğrenciler uygulamaya katılamayacaklardır.

- Anabilimdalı sayfası “Dersler” bölümünde “Ölçme Kadastro” dersi başlığı altında “Ders Materyalleri” bölümünde kişiye atanan pafta numarasının “RENKLİ” çıktısı gereklidir.

- Hesap makinası, cetvel, silgi gereklidir.

- 1 adet boş A4 kağıt gereklidir.

Uygulama Tarihi, Saati ve Grup Listeleri için TIKLAYINIZ.