haberler

Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY ile TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ’ın katılımıyla “KTܒnün Başarı Hikayeleri-3” etkinliği gerçekleştirildi.

Fakültemiz ve KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi İşbirliği ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz’ın katılımları ile “KTÜ’nün Başarı Hikâyeleri-3 Semineri, 24 Mart 2022 Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik öncesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi bahçesinde Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ, Dekanımız Prof. Dr. Ali TEMİZ, Bölüm Başkanları, Akademisyen ve öğrenciler ile Orman Genel Müdürlüğü personelinin katılımıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirilmiştir.

 

 

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’nun açılış konuşmaları ve fakültemiz ile Orman Genel Müdürlüğü ile imzalanan protokol sonrasında, “KTÜ’nün Başarı Hikâyeleri-3 Semineri” yoğun bir katılım ile tamamlanmıştır.

 

 

 

 

 

 

Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü 1993 mezunu Bekir KARACABEY ile 1992 mezunu Hasan TÜRKYILMAZ, etkinlik sonrasında fakültemizi ziyaret etmiş ve fakültemiz akademik personeli ile bir araya gelmiştir.

 

 

Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

DEKANLIK


25 Mart 2022