haberler

Fakültemizin TÜBİTAK-1001 Proje Başarısı!

2022 yılında üniversitemiz genelinde desteklenmesine karar verilen 8 TÜBİTAK-1001 Projesinin 4'ü, fakültemiz öğretim üyelerinin yürütücülüğünde gerçekleşti. Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, 2022 yılı içerisinde yürütücüsü olarak destek aldığı kurum hissesi bulunan projelerin ekiplerinde yer alan akademisyenlerimizi 29.03.2022 tarihinde tebrik etti.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törene: Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ögr. Üyesi Kadir Alperen COŞKUNER, Prof. Dr. Nuray MISIR, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk DEMİRKIR, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün GÜNEROĞLU proje yürütücüsü olarak ekipleri ile birlikte katıldı.

Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI’nın da iştirak ettiği törende, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, proje yürütücülerine dizüstü bilgisayar, proje personeline ise Tebrik Belgesi takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

 

 

 

 

 

 

DEKANLIK

 


30 Mart 2022