Fakültemiz koordinatörlüğünde “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü “Geleceğe Nefes” Kampanyasına üniversitemiz olarak verilen destek kapsamında, 11.11.2021 tarihi saat 11.00'de üniversitemiz Nejmi Kırkbir Öğrenci Yemekhanesi yanında "Bugün Fidan Yarın Nefes" Etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve beraberindeki heyet ile üniversitemiz personeli ve öğrenciler katılmıştır.

Ayrıca, Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksinde düzenlenen ağaçlandırma etkinliğine Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer YÜCESAN ve Arş. Gör. Abdullah YILDIZ koordinatörlüğünde Orman Mühendisliği Bölümü öğrencileri de katılmışlardır.

DEKANLIK

11 Kasım 2021