Öğretim Üyelerimizden Prof. Dr. Sibel YILDIZ'ın "Eğitimde Hikayenin Gücü" Kitabına Katkısı

İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenen "Eğitimde Hikayenin Gücü" adlı Sempozyumda  tıptan müziğe, spordan edebiyata, okul öncesi eğitimden Türkçe eğitimine kadar farklı pek çok mesleki branşta hikaye dili ile eğitim-öğretim konusu ele alınarak eğitimde hikayenin hangi yöntemlerle kullanılabileceğinin tespiti yapılmıştır. Söz konusu sempozyumun bildiriler kitabının genişletilmiş baskısına Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sibel YILDIZ gönderdiği makale ile katkı sağlamış, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünün eğitim-öğretim faaliyetlerini, edinilmiş tecrübeler ışığında aktarmaya çalışmıştır. Son dönemde önem atfedilen bu yeni eğitim modelinin programımızda ne şekilde uygulandığına dair bilgilerin yer aldığı ve bölümümüz tanıtımına katkı sağlayan bu makalesi dolayısı ile Öğretim Üyemizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

Makale linki için tıklayınız..

18 Haziran 2019