Proje-II Dersi Raporları ve Poster Sunumları

Orman End. Müh.

PROJE-II Dersini alan öğrenciler, bu ders kapsamında yapmış oldukları çalışmalar hakkında "Genel Bilgiler," "Materyal ve Metot" ve "Bulgular" ve "Sonuçlar" bölümlerinden oluşacak olan bilimsel formatlı bir rapor hazırlayacak olup, aşağıda belirtilen tarihe kadar bu raporlarını danışman öğretim üyelerine teslim etmeleri gerekmektedir.

oemposter.jpg

Ayrıca, PROJE-II dersi kapsamında yapılan çalışmalardan hazırlanacak olan Posterlerin sunumları aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde yapılacaktır. Dersi alan öğrencilerin, belirtilen saatten en geç yarım saat önce hazırlamış oldukları posterleri panolara asmaları ve sunum süresince posterlerinin başında bulunmaları gerekmektedir.

Tarih: 18 Mayıs 2016 Çarşamba

Yer: OEM - Sedir Amfisi Önü

Proje Posterleri, sunum sonrasında arşivlenmek üzere Bölüm Başkanlığı'na teslim edilecektir.

NOT:  Poster sunumların hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken kurallar için tıklayınız ...