Haziran

Özür Sınavı Başvuru Formu

MBG

Arasınavlar için özür sınavları 22-23 Haziran 2020 tarihlerindedir. Arasınava giremeyen öğrenciler, sınava giremediği güne ait sağlık raporu veya geçerli bir mazeret ile başvurduğu takdirde özür sınavına girme durumu değerlendirilir. Özür sınav hakkı için başvuran öğrencinin başvuruda kullandığı mail adresine sınava girip giremeyeceğini gösterir değerlendirme sonucu Bölüm Başkanlığınca bildirilir. Özür sınavına girmesi uygun görülen öğrenci bölüm web sayfasında önceden ilan edilen tarih ve saatte sınava girer.

Özür Sınavı Başvuru Formunun doldurulup imzalanarak varsa mazereti gösterir belge ile birlikte molekuler@ktu.edu.tr adresine gönderilmesi ve bölüm sekreterliğine telefonla (0 462 377 36 86) bilgi verilmesi gerekmektedir. Arasınavlar için özür sınavlarının 22-23 Haziran 2020 tarihlerinde olduğu dikkate alınarak başvuruların en geç 20 Haziran 2020 tarihine kadar süresi içerisinde gecikmeye mahal vermeden yapılması gerekir. Ayrıca, mail ile gönderilen Özür Sınavı Başvuru Formu ile sağlık raporu veya geçerli mazeretini gösterir belgelerin orijinallerinin posta yoluyla bölüm sekreterliğine (Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, 61080 Ortahisar/Trabzon) iletilmesi sınavın geçerliliği için özellikle gereklidir.

“Özür Sınavı Formu”nu tıklayarak gerekli forma ulaşabilirsiniz.