Eylül

2018-2019 Eğıtım-Öğretım Yili Öğrencı Uyum Programi Duyurusu

Dekanlık

FAKÜLTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE,

Büyük gayretler göstererek Fakültemizde eğitim görmeye hak kazanan siz değerli öğrencilerimizi yürekten kutluyor, sizlere KTÜ Tıp Fakültesi Ailesi'ne hoş geldiniz diyoruz.

Ekte ayrıntıları verilmiş olan Uyum Haftası Programında yer alan, Hekimliğe ilk adımınızı atmanızın temsiliyeti olan beyaz önlüklerinizi, aileleriniz ve sizlere eğitim verecek olan Hocalarınızın eşliğinde giymek ve önlük yemini etmek üzere yapılacak olan törene ve akabinde düzenlenecek olan uyum programı etkinliklerine katılımınızı önemle rica ederiz.

Beyaz Önlük Giyme ve Yemin Törenine yabancı dil muafiyet sınavından başarılı olan ya da olamayan tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

21 Eylül 2018 Cuma günü saat 13.00’te Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan tören provasına mutlaka katılmanız gerekmektedir.

24 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak olan törene bedeninize uygun ölçülerde, temiz ve ütülü beyaz önlükleriniz ile katılmanız önemle rica olunur.

KTÜ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Uyum Haftası Programı İçin Tıklayınız.......

VELİLERİN DİKKATİNE!!!!!!

24 EYLÜL 2018  Pazartesi günü saat: 14.00 da

KTÜ Tıp Fakültesi Amfi 1'de "Tıp Fakültesi Öğrencisi Velisi Olmak" adlı etkinlik yapılacaktır.!!!!!