haberler

KTÜ İşletme Bölümünde "Tecrübe Paylaştıkça Güzel I: Atama ve Yükseltme / Teşvik Dosyası Hazırlama" Semineri Gerçekleştirildi


Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından “Tecrübe Paylaştıkça Güzel” mottosuyla düzenlenen seminer serisinin ilk oturumunda KTÜ İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Hülya KINIK, “Tecrübe Paylaştıkça Güzel I: Atama ve Yükseltme / Teşvik Dosyası Hazırlama” başlıklı sunumu ile bölümümüz araştırma görevlilerini bilgilendirdi. 

İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kader ŞAHİN'in akreditasyon süreci durum değerlendirmesi ile başlayan toplantıda Dr.Öğr.Üyesi Hülya KINIK, üniversitemizdeki atama, yükselme ve teşvik süreçleri hakkında bilgi verdi. Sn. KINIK'a sunumunun ardından Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kader ŞAHİN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 

“Tecrübe Paylaştıkça Güzel I: Atama ve Yükseltme / Teşvik Dosyası Hazırlama” başlıklı seminerde Bölümümüz araştırma görevlileri İrem GÜRAN, Fatih YILDIRIM, Denizhan TİRYAKİ, Muhammet NEGİZ, Mustafa Özgün ATALAY, Dr. Nimet KALKAN, Dr. Zekiye AKTAŞ ve İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Tuğba KAPLAN hazır bulundu.

Seminer Sunumuna Erişim İçin Bkz:

 


20 Aralık 2023