İLAFAR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından İLAFAR'a çalışma ziyareti
Sayın Cumhurbaşkanımız himayelerinde başlatılan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi (TABİP) 'ne destek verebilmek için Üniversitemiz ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında bir iş birliği protokolü imzalanmıştı.
Bu protokol ile İLAFAR olarak projeye destek vermekteyiz. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan AYDINLIK, Sekapark A.Ş. Genel Müdürü Bayram KARAKUŞ ve Ecz. Mustafa POLAT tarafından merkezimize bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi tarafından yetiştirilen endemik türlerin ilaç olabilme potansiyellerinin araştırılması noktasında İLAFAR'da gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
21 Şubat 2022
Sayın Valimiz, Merkezimizi ziyaret ederek araştırmalarımız ve devam eden projelerimiz hakkında bilgi aldı.
11 Temmuz 2025
Deney hayvanları prosedür odamız T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı
28 Haziran 2025
Merkezimizde devam eden çalışmalarımız, akreditasyonumuz ve öğrencilerimizin araştırma süreçlerine katılımı konularında Sayın Rektörümüzü bilgilendirdik.
26 Mayıs 2025
Çocuklar için elde ettiğimiz yeni formülasyonu TRT ile tanıttık.
02 Mayıs 2025
Sanayi iş birliği kapsamında yeni araştırmalar için protokolümüzü imzaladık.
18 Nisan 2025
İLAFAR altyapısı, akademisyen ve lisansüstü öğrencilerin projelerine destek olmaya devam ediyor.
08 Şubat 2025
Merkezimiz,TÜRKAK denetimlerini başarı ile tamamlayarak OECD İyi Laboratuvar Uygulamaları (İLU) Uygunluk Belgesini aldı.
28 Ocak 2024
YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR İLAFAR'ı ziyaret etti.
18 Temmuz 2023