İLAFAR'a üç ödül

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin 67. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında verilen KTÜ 2022 Yılı Ödülleri içerisinde Merkezimiz üç ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Ödülü sağlık alanında Merkez Müdürümüz Prof.Dr. F. Sena SEZEN’ e verilirken KALİTE Ödülü ise Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında İLAFAR’ın oldu. Merkezimiz personeli Eda HEKİMOĞLU ise İdari Personel Başarı Ödülü’ne layık görülen KTÜ personelleri arasında yer aldı.

Ödüllerimizi takdim eden Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın M. Cahit TURHAN’a, Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar AYVAZOĞLU’na, Trabzon Üniversitesi Rektörü Sayın Emin AŞIKKUTLU’ya, ödülü bizlere layık gören Ödül Değerlendirme Komisyonu Üyelerine ve Merkezimize her zaman destek olan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI hocamıza çok teşekkür ederiz.

20 Mayıs 2022