Aralık

2023-2024 Staj Revizyonları Duyurusu

Gemi İnşaatı ve Gemi Mak. Müh. Böl.

Staj mülakatları sonucunda revizyon verilen öğrencilerimiz 15.12.2023 Cuma saat 23.00'a kadar revizyonlarını BYS sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.
Önemli Not: Revizyon verilen öğrencilerde Durum kısmında Staj Defteri Revize Edilmeli yazmaktadır. Ayrıca, revize verilen öğrencilerimizin BYS sistemlerinde Kabul Edilen Gün yazan bölümdeki rakamları dikkate almamaları gerekmektedir ve revizyon sonucunda Kabul Edilen Gün sayıları komisyonumuz tarafından yeniden değerlendirilecektir.
Staj mülakatları esnasında revizyon verilen öğrenciye eksikleri söylenmiştir. Yine de, Komisyon Açıklama kısmına yapılması gereken revizyon için kısa bir açıklama yapılmıştır.
Lütfen staj mülakatları sırasında bizzat bahsedilen revizyon işlemleri eksiksiz bir şekilde istenilen tarihe kadar tamamlayınız.
Belirtilen tarihe kadar revizyon işlemlerini yapmayan öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır.

Durum kısmında Staj sonlandırma için komisyon üyesinde yazan öğrencilerin şu aşamada birşey yapmasına gerek yoktur.
Revizyon işlemleri tamamlandıktan sonra tüm öğrenciler için kabul edilen gün sayıları BYS sistemine yansıtılacaktır.