2020 - 2021 Yerleştirme sonuçları.

farabi

Başvuru Sonuçlarını ve Maille Gönderilmesi Gereken evrakları Lütfen Dikkatli Okuyunuz.

Maille Gönderilmesi Gereken Evraklar:

1-Aday Öğrenci Başvuru Formu

2-Öğrenci Bilgi Formu

4-İstanbul Üni. İstanbul Cerrah Paşa Üni. Dokuz Eylül Üni. Anadolu Üni. ön değerlendirme sonuçlarına giren öğrencilerimiz online başvuru formları.

5-Üniversitelerin nihai KABUL-RED listeleri 25.04.2020 tarihinde sonuçlanacaktır.

Aday Öğrenci Başvuru Formu ile Öğrenci Bilgi Formunu için sayfamızda Bulunan evraklar menüsünden giden öğrenci evraklarından ulaşabilirsiniz.

Sitemize Yapılan Başvuruların Ön değerlendirme sonuçlarını görmek için Tıklayınız.

NOT: Evrakların son maille gönderilme tarihi 24.03.2020 saat 16:30 Bu tarihten sonra gönderilen evraklar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Lütfen Evrakları Bilgisayar ortamında doldurunuz imzalanmış ve taratılmış bir şekilde gönderiniz.

Mail Adreslerimiz ;

farabi@ktu.edu.tr