Haziran

---------------------------------------------------------------------------

Bitirme Projeleri sunumları ile ilgili ek açıklamalar

SUNUMLAR VE DÜZELTMELER HAKKINDA

• 1) Bitirme Projeleri sunumları Mühendislik Tasarımı dersinde olduğu gibi Power Point sunumu şeklinde yapılacaktır.
  • 2) Proje başına ayrılan 20 dk' lık süreyi proje grubundaki öğrenciler eşit sürelerle paylaşacaktır.
  • 3) Sunum yapan öğrenciler sunum sırasında kameralarını açacak, kendisini tanıtacak ve sunumunu yapacaktır.
  • 4) Bu bir sınav olduğu için sunumu yapan öğrencinin kimlik tespitinde kamera görüntüsü zorunludur.
  • 5) Bitirme Projesi dosyası üzerindeki düzeltmelerinizi "Bitirme Projesi Son Teslimi" işleminden önce  yapınız ve dosyanızı teslim ediniz.
  • 6) Mezun duruma gelen öğrencilerin transkriptleri mezuniyet imzası için bölüm başkanlığına geldiğinde bu öğrencilerin Bitirme Projesi dosyaları tekrar incelenecektir.

---------------------------------------
POSTERLER HAKKINDA

• 1) Sizlerden istenen posterler 80 x 60 cm boyutlarında çözürnürlüğe sahip olacak şekilde hazırlanmalı ve .PDF olarak gönderilmelidir.
  • 2) Posterler uzaktan yapılan sunumlarda kullanılmayacaktır.
  • 3) Posterler bölüm web sayfasından yayınlanacak sanal bitirme projeleri sergisinde kullanılacaktır.

--------------------------------------------------------