Okul Öncesi Öğrenim Gören Çocuklara Ağız Diş Muayenesi

Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Pedodonti Anabilim Dalı Başkanlığı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nagehan YILMAZ’ın yürütücülüğünde araştırmacılar Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER, Arş. Gör. Dt. Merve Nur ÖZTÜRK, Arş. Gör. Dt. Elif Nahide ALBAYRAK ve Arş. Gör. Dt. Hüsna TAKAOĞLU ile birlikte gerçekleştirilen "Trabzon İli Ortahisar İlçesindeki Okul Öncesi Öğrenim Gören Çocuklarda İkinci Süt Azı Hipomineralizasyonu Prevelansı ve İlişkili Faktörler" başlıklı tez çalışması kapsamında Trabzon Ortahisar İlçe Eğitim Müdürlüğü'nden alınmış olan izin ile birlikte; Ahmet Saka, Aliye Aşırbaylı, Temel Yaşar Çoruh Anaokulu, Yol-İş Sendikası, Özel Erdoğdu İyilik Yuvası, Özel Trabzon Bahçeşehir, Özel Trabzon Çocuk Köyü ve Ata anaokullarında çalışmaya katılmayı kabul eden velilerin çocuklarında ağız diş muayenesi yapılarak çürük mevcudiyeti ve ağız diş sağlığı kapsamında geri bildirim yapılmıştır.

24 Ekim 2023