Dişlerimi Koruyorum, Kendimi Koruyorum, Kuralları Öğreniyorum Boyama Kitabımız

23 Nisan günün anlam ve önemine uygun bir sevindirici haberde uzun süredir üzerinde çalıştığımız Fakültemize teşhis ve tedavi için başvuran çocuklara dağıtımı yapılan “Dişlerimi Koruyorum, Kendimi Koruyorum, Kuralları Öğreniyorum Boyama Kitabı”nın 2. versiyonunun içerik geliştirilmesi ve basım süreçleri tamamlanmıştır. Vermiş oldukları emek, destek ve katkılardan dolayı Dekanımız Prof. Dr. Tamer TAŞDEMİR, Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari Mali İşler Müdürü Arslan MALKOÇ,  Klinik Bilimleri Bölümü Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer TÜZÜNER, Fakülte Sekreterimiz İsrafil BİLİCİ, Pedodonti Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Hüsna Selin TAKAOĞLU, Sağlıkta Kalite Koordinatörlüğü Birim Sorumlusu Zekeriya ERCİN, Enfeksiyon Birimi Sorumlu Hemşire Havva BALCI’ya teşekkür ederiz.

23 Nisan 2024