Depremzede Aileler ve Çocuklarına Yönelik Ağız, Diş Sağlığı/Bakımı Konu Başlıklarında Bilgilendirme ve Uygulamalı Eğitim

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük afetten etkilenip Üniversitemiz ev sahipliğinde otel ve misafirhanelerinde konuk edilen depremzede aileler ve çocuklarına yönelik Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Pedodonti Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görevli Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk GÜDÜK, Arş. Gör. Dt. Hilal ŞENOCAK, Arş Gör. Dt. Hüsna Selin TAKAOĞLU ve Arş. Gör. Dt. Münevver Çağla ASLAN, Fakülte Sekreteri İsrafil BİLİCİ, Bilgisayar İşletmeni Zekeriya ERCİN, Sürekli İşçi Gülcan EKŞİ ve Sürekli İşçi Şeyma KARAKAŞ TEK ile tarafından hazırlıkları yapılan ağız, diş sağlığı/bakımı konu başlıklarında bilgilendirme ve uygulamalı eğitim düzenlenmiş olup eğitim sonrasında çocuklara hediyeler takdim edilmiştir. Düzenlenen gecede değerli ev sahipliği ve organizasyon için KTÜ Turizm Eğitim ve Uygulama Merkezi İktisadi İşletmesi Müdürü Öğr. Gör. Yakup HEYAL ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

23 Şubat 2023