Trabzon Bölge Liman Başkanlığı'na Tebrik Ziyareti

Trabzon Bölge Liman Başkanı Vekili olarak Sn. Abid Emre ÖZAK’ın atanması nedeniyle Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi olarak Trabzon Bölge Liman Başkanlığı'na tebrik amaçlı ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarete Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Muzaffer Feyzioğlu, Dekan Yrd. Doç.Dr.Sercan Erol, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Gemi İşlemleri Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Ersan Başar, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr.Umut Yıldırım ve Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr.Hasan Ölmez katıldılar. Ziyarette Trabzon Bölge Liman Başkan Yardımcısı olarak atanan Sn. Serkan Temur’da hazır bulunmuştur.

Fakültemiz mezunları olan Sn.Özak ve Sn.Temur’a başarılarının devamını diler, misafirperverlikleri için kendilerine şükranlarımızı sunarız.

16 Eylül 2022