Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu Öğretmenlerine, LitOUTer Projesine Göstermiş Oldukları Katkılardan Dolayı Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Avrupa Birliği Sınır Ötesi İşbirliği, Karadeniz Havzası Programı (AB CBC 2014-2020) tarafından desteklenen ve Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi bünyesinde yürütülen LitOUTer projesi kapsamında; 7-8 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen “KARADENİZ’DE DENİZ ÇÖPÜ SORUNUNUN ORTAKLAR VE PAYDAŞLARLA ELE ALINMASI, ORTAK ÇÖZÜMLER ÜRETİLMESİ” adlı çalıştayın saha çalışmasında deniz çöplerinin yaşadığımız çevreye etkileri konusunda Sürmene Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu öğretmenlerinin ürettikleri YARATICI FİKİRLER ile projemiz açısından farkındalığın artırılmasında göstermiş oldukları değerli katkılara istinaden Fakülte Dekanımız Prof. Dr. A. Muzaffer Feyzioğlu tarafından kendilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

15 Ekim 2021