Fakültemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği DUİM Mezunlar Derneği'nin Katkılarıyla Düzenlendi

"Kadın, Denizci Kadın, Denizde Kadın…" konulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği, Fakültemiz Çamburnu Kampüsü'nde Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü (DUİM) Mezunlar Derneği'nin katkılarıyla düzenlenmiştir. Fakülte öğrenci ve personelimizin, DUİM mezunları; Sevinç KÖRÜKLÜ (KTÜ DUİM 2007, Panama Başkonsolosluğu Gemiadamları Servisi Müdürü), Seda TÜRKER ŞAHİN (KTÜ DUİM 2007, UAB Eğitim ve Belgelendirme Dairesi Denizcilik Sörvey Mühendisi), Cemre BEŞİROĞLU (KTÜ DUİM 2017, Uzakyol Vardiya Zabiti), Hande KEŞİR (KTÜ DUİM 2018, Uzakyol Vardiya Zabiti) ve Nursu KARAKAÇAN (KTÜ DUİM 2018, Uzakyol Vardiya Zabiti)'ın katılımlarıyla etkinlik gerçekleştrilmiştir. Mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

08 Mart 2022