Fakültemiz Öğretim Üyeleri, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bilimsel ve Teknik Tavsiye Kurulu'nda Kurul Üyesi Olmuşlardır

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından su  ve  su  ürünleri  kaynaklarının  korunması,  geliştirilmesi,  sürdürülebilir  işletilmesi,  avcılık kurallarının belirlenmesi, yetiştiricilik, balıklandırma, balık geçitleri, yapay resif uygulamaları ve gerekli görülen  diğer  hususlarda  Bakanlıkça  alınacak  kararlara  yardımcı  olunması  amacıyla kurulan "Bilimsel ve Teknik Tavsiye Kurulu'na" Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Ertuğ Düzgüneş, Doç. Dr. Sercan Erol ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şahin, Bakan oluru ile  kurul üyesi olmuşlardır. Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

30 Ocak 2023