Fakültemiz Bölümleri, Sürmene Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu "3. Meslek Tanıtım Günleri" Etkinliğine Katıldı.

Fakültemiz, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü ve Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımı ile Sürmene Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu tarafından organize edilen 3. Meslek Tanıtım Günleri etkinliğine katıldık. Üniversite öğrencileri ile ilkokul öğrencilerinin buluştuğu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz tarafından mesleki tanıtım yapıldı. Organizasyonda emeği geçen  ve misafirperverliğinden ötürü Sürmene Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk İlkokulu İdare ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

13 Mayıs 2022