Dünya Genelinde "Deniz Kazalarında İnsan Faktörü" Konulu Bilimsel Makalelerde Üniversitemiz 6. Sırada Yer Almıştır

Web of Science'da yayınlanan makaleler üzerine papılan bir bilimsel araştırmaya göre, "Deniz Kazalarında İnsan Faktörü" konulu bilimsel makalelerde dünya genelinde 315 üniversite arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi 6. sırada yer almıştır. Konuyla ilgili yapılan akademik çalışmalarla sürece katkı sağlayan Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi ve elemanlarını tebrik ederiz.

Kaynak: University of South-Eastern Norway / Faculty of Technology, Natural Science & Maritime Science / Institute of Maritime Operations
Master’s Thesis / Study programme: Maritime Management Spring 2023 / Inger Johanne Kristensen / Human factors in maritime accidents: a bibliometric review

08 Ağustos 2023