Dr. Öğr. Üyesi Emre Peşman'ın Araştırmacı Olarak Yer Aldığı TÜBİTAK 1501 Projesi Destek Almaya Hak Kazanmıştır.

SM Marine Mekatronik Mühendislik Danışmanlık ve ARGE Hizmetleri TİC. LTD. ŞTİ. firmasının yürütücü olduğu ve Fakültemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Emre PEŞMAN'ın da araştırmacı olarak yer aldığı TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Çağrısı'na sunulan "Dinamik Trim ve Stabilite Kontrol Sistemi ile Entegre, Kenevir Takviyeli Kompozitten Mamul Otomatik Kontrollü Fin Kanat Sistemi" başlıklı projesi destek almaya hak kazanmıştır.

Üniversite sanayi iş birliğine sundukları katkılardan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Emre PEŞMAN'ı ve firmayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

11 Ağustos 2022