“11. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması” Kapsamında Fakültemiz Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerine Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Birliği, Gemi Mühendisleri Odası, Türk Loydu, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve GİSBİR in destekleriyle organize edilen “11. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması” kapsamında Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği öğrencilerine tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantı kapsamında Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği kurucu başkanı Sayın Başaran BAYRAK ve Prof. Dr. Ahmet Dursun ALKAN, öğrencilere yarışma hakkındaki süreçleri anlatan sunumlar yaptı.

13 Mayıs 2022