Mart

Bilgisayar Ağları Laboratuvarı Grup Yazılımı ve Deney Başlangıcı Bilgilendirmesi

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Ağları Laboratuvarı 14 Mart 2024 Perşembe günü başlayacaktır. Gruplar 2 kişilik olacaktır. 06/03/2024 Çarşamba 23:59'a kadar Grup yazılımı yapabilirsiniz. Gruptan 1 kişi doldurması rica olunur. Talep etmeyen öğrenciler rastgele dağıtılacaktır. Grup yazılımı için tıklayınız. Laboratuvar haftalık programı daha sonra yayınlanacaktır. Laboratuvar başlamadan önce hangi deneye gireceğinizi hangi grupta olduğunuzu kontrol edip geliniz. Bitirme/Tasarım ve Laboratuar dersleri dışında yüz yüze ders zorunluluğu olmayan öğrenciler 06 Mart 2024 tarihi mesai bitimine kadar durumlarını ekinde bir transkript ile birlikte myazici@ktu.edu.tr mail adresine atmaları durumunda Bilgisayar Ağları Laboratuvarı deneylerinden telafiye girebileceklerdir. (01.03.2024)