Arsin Myo “2. Öğrenci Karma Sergisi” Açıldı

Tasarım Bölümü

Bu yıl 2.si düzenlenen Arsin Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı “Öğrenci Karma Sergisi” açılışı 17 Nisan 2018 Salı günü saat 14:00’te Arsin Kaymakamı sayın Fikret DAĞ, Arsin Belediye Başkan Vekili Sayın Farabi HACIHASANOĞLU, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, Arsin MYO Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Evren ERSOY KALYONCU, Arsin MYO akademik personeli, öğrenciler ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek sergi açılışı yapıldı. Öğrencilerin özgün çalışmalarından oluşan sergide tipografi, fotoğraf, ambalaj tasarımı, özgün baskı, grafik animasyon vb. alanlarda çalışmalar sergilendi.

4 gün açık kalacak “Öğrenci Karma Sergisi”, katılımcıların ve sanatseverlerin beğenisini kazandı.