Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulumuzda "Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Konferansı" Düzenlendi

Sürmene Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulumuzda ‘’Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Konferansı’’ düzenlendi. Farkındalık oluşturulması amaçlanan konferansta, zararlı alışkanlıkların kaynağına inilerek öğrencilerimize zararlı alışkanlıklarla mücadele ve korunma yolları anlatıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan; Jandarma Astsubay Kd. Bş Çvş Selçuk GÜLSEVER, konferans sonunda öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayarak, konferansa gösterdikleri ilgiden dolayı MYO öğrencileri ve personellerimize teşekkür etti.

Konferans için: Sürmene Kaymakamlığına, İlçe Jandarma Komutanlığına ve değerli katılımcılar: Jandarma Astsb. Kd. Bş Çvş. Selçuk GÜLSEVER, Jandarma Üs Çvş. Muhammed ÖZEL, Jandarma Uzman Çvş Necmettin DURSUN, Jandarma Uzman Çvş Yasin GÜZEL,  öğrenci ve personellerimiz teşekkür ederiz.21.05.2024

Sürmene Abdullah Kanca MYO Yönetimi

23 Mayıs 2024