Aralık

Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

akmyo

• Mazereti nedeniyle ara sınavlara giremeyen öğrencilerimiz, mazeretlerini aşağıda bulunan dilekçe ile birlikte bölüm başkanlıklarına (e-mail yoluyla) iletmeleri gerekmektedir. Mazereti kabul edilen öğrencilerin mazeret sınavları, sınav programlarında belirtilen tarih ve saatte aynı sistem üzerinden yapılacaktır.

• Sınav türü ödev olan dersler için mazeret sınavı yoktur. Ayrıca sınav türü ne olursa olsun Final, Bütünleme ve Mezuniyet sınavları için mazeret sınav hakkı bulunmamaktadır.

Mazeret sınavına başvuruda aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.

1. Mazeret sınavı başvuru formunu bilgisayarınıza indirmek için Tıklayınız.
  2. Mazeret Sınavı Başvuru Formunun çıktısını alınız.
  3. Mazeret Sınavı Başvuru Formundaki bilgileri tükenmez veya pilot kalemle doldurarak imzalayınız.
  4. İmzaladığınız Mazeret Başvuru Formunu ve varsa eklerini pdf. formatında taratınız, eğer tarama imkanınız yoksa fotoğrafını çekiniz.
  5. Taradığınız veya fotoğrafını çektiğiniz Mazeret Başvuru Formunu varsa ekleri ile birlikte akmyo@ktu.edu.tr adresine en geç 25 Aralık  2020 Saat: 20.00’a kadar gönderiniz.
  6. Mazereti kabul edilenlere ilişkin bilgi 8 Ocak 2021 Saat: 20.00’a kadar Yüksekokulumuz web sayfasında ilan edilecektir.

Tüm öğrencilerimize Başarılar…

Öğr. Gör. Cahit SOYSAL