MESLEK YÜKSEKOKULU
ÖĞRENCİ
İDARİ
"Sosyal Medyada Gerçekler ve Ben" Projesinin Tanıtım ve İlk Ders Programı Gerçekleştirildi
Meslek Yüksekokulumuzda, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ile ANADER (Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği) arasında imzalanan “Sosyal Medyada Gerçekler ve Ben” projesinin tanıtım ve ilk ders programı gerçekleştirildi. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü de proje paydaşı olarak çalışmalara destek verdi.
Programa; Rektör Vekili Prof. Dr. Ali TEMİZ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve ANADER Başkan Vekili Ahmet Yüksel GÜLAY, Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun ÇEBİ, protokol üyeleri, öğretim elemanları, paydaş kurumların yöneticileri, basın mensupları, davetliler ve öğrenciler katıldı. Açılış bölümünde saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Meslek Yüksekokulumuzun tanıtım videosu izlendi.
Konferans kapsamında projenin amacı, kapsamı ve hedef kitlesine ilişkin bilgiler aktarıldı. Programda sosyal medya okuryazarlığının önemi, dijital dünyadaki bilgi kirliliği ve gençlerin bilinçli medya kullanımı üzerine sunumlar gerçekleştirildi. Ardından katılımcılara “Sosyal Medyada Gerçekler ve Ben” başlıklı ilk dersi Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Özcan ÖZYURT verdi.
Öğrencilere proje kapsamında düzenlenen “24 saat sosyal medyasız ben” konulu ödüllü resim yarışmasına katılım süreci hakkında bilgilendirme yapıldı.
Program sonunda, projeye katkı sağlayan İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne, Trabzon İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve tüm destekçi kurumlara teşekkür edildi.
25 Kasım 2025
Bölümümüz Öğrenciler İlkyardım Eğitimi Aldı
23 Mayıs 2026
Bölüm Öğrencilerimizi Maden Sahasını Ziyaret Etti
23 Mayıs 2026
Bölüm Öğrencilerimiz Artvin'deki Barajları Ziyaret Etti
23 Mayıs 2026
Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemiz tarafından Bilim, Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 10.?su düzenlenen ?Karadeniz Teknik Üniversitesi Meslek Tanıtım Fuarı?na
22 Mayıs 2026
Lojistik Programı Mezunlarımız 2. Sınıf Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
22 Mayıs 2026
Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen ?Netsis ERP Uygulamaları? eğitiminde öğrenciler, ERP sistemleri, ticari süreç yönetimi ve dijital dönüşüm uygulamaları hakkında bilgi edindi.
18 Mayıs 2026
Akıllı Teknolojiler Kulübü tarafından, ÜNİDES projesi kapsamında düzenlenen ?Enerjide Dijital Dönüşüm Zirvesi?, öğrencilerimizin ve akademik personelimiz katılımı ile gerçekleştirildi.
15 Mayıs 2026
Öğrencilerimizden 2026 Bilim Kültür Sanat Haftası (BKS) kapsamında, bireysel sporlarda gururlandıran başarı.
16 Mayıs 2026
Meslek Yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon Bölümü Dijital Dönüşüm Elektroniği Programı öğrencileri Ali Baki Yılmaz, Mert Atalar ve Berat Sevinç, Bitirme Projesi dersi kapsamında
15 Mayıs 2026
Elektronik ve Otomasyon Bölümü bünyesinde eğitim gören Yapay Zeka Operatörlüğü ve Dijital Dönüşüm Elektroniği Programları 2. sınıf öğrencileri, hazırladıkları bitirme projelerini Meslek
15 Mayıs 2026
"Sinemada Operasyonel Güç: Bir Projenin Perde Arkası" konferansında, sinema sektöründeki operasyonel süreçler ve ekip koordinasyonunun önemi öğrencilerle paylaşıldı.
12 Mayıs 2026
4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinliklerinin İlk Günü Sona Erdi
08 Mayıs 2026





