MESLEK YÜKSEKOKULU
ÖĞRENCİ
İDARİ
2026 Yılı İlk Kalite Komisyonu Toplantımızı Gerçekleştirdik
Meslek Yüksekokulumuzun 2026 yılı ilk Kalite Komisyonu Toplantımızı, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz ve Kalite Komisyonu Başkanımız Prof. Dr. Özcan ÖZYURT başkanlığında kalite komisyonu üyelerinin katılımı ile 08 Ocak Perşembe günü Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleştirdik.
Toplantıda; kalite süreçlerinin etkin yürütülmesi amacıyla 2026 yılı komisyon çalışma takviminin oluşturulmasına, Bölüm ve birim web sayfalarının güncelliğinin sağlanması, stratejik plan performans göstergelerine ait veri girişlerinin takvimine uygun yapılması ve sorumluların bilgilendirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca, göreve yeni başlayan akademik ve idari personele stratejik plan ve Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR) hakkında bilgilendirme yapıldı.
Bunun yanı sıra, bölümlerin 2026 yılı MEDEK akreditasyon süreçlerine hazırlanması ve geçiş planlamalarının başlatılması ile BİDR ve stratejik plan çalışmalarının PUKO döngüsü çerçevesinde yürütülerek yıl içerisinde tamamlanmasına karar verildi.
08 Ocak 2026
Bölümümüz Öğrenciler İlkyardım Eğitimi Aldı
23 Mayıs 2026
Bölüm Öğrencilerimizi Maden Sahasını Ziyaret Etti
23 Mayıs 2026
Bölüm Öğrencilerimiz Artvin'deki Barajları Ziyaret Etti
23 Mayıs 2026
Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemiz tarafından Bilim, Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 10.?su düzenlenen ?Karadeniz Teknik Üniversitesi Meslek Tanıtım Fuarı?na
22 Mayıs 2026
Lojistik Programı Mezunlarımız 2. Sınıf Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
22 Mayıs 2026
Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen ?Netsis ERP Uygulamaları? eğitiminde öğrenciler, ERP sistemleri, ticari süreç yönetimi ve dijital dönüşüm uygulamaları hakkında bilgi edindi.
18 Mayıs 2026
Akıllı Teknolojiler Kulübü tarafından, ÜNİDES projesi kapsamında düzenlenen ?Enerjide Dijital Dönüşüm Zirvesi?, öğrencilerimizin ve akademik personelimiz katılımı ile gerçekleştirildi.
15 Mayıs 2026
Öğrencilerimizden 2026 Bilim Kültür Sanat Haftası (BKS) kapsamında, bireysel sporlarda gururlandıran başarı.
16 Mayıs 2026
Meslek Yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon Bölümü Dijital Dönüşüm Elektroniği Programı öğrencileri Ali Baki Yılmaz, Mert Atalar ve Berat Sevinç, Bitirme Projesi dersi kapsamında
15 Mayıs 2026
Elektronik ve Otomasyon Bölümü bünyesinde eğitim gören Yapay Zeka Operatörlüğü ve Dijital Dönüşüm Elektroniği Programları 2. sınıf öğrencileri, hazırladıkları bitirme projelerini Meslek
15 Mayıs 2026
"Sinemada Operasyonel Güç: Bir Projenin Perde Arkası" konferansında, sinema sektöründeki operasyonel süreçler ve ekip koordinasyonunun önemi öğrencilerle paylaşıldı.
12 Mayıs 2026
4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinliklerinin İlk Günü Sona Erdi
08 Mayıs 2026
