kafeterya ve yemekhane

 Kağıt: kağıt-karton ambalajları, kağıt, peçete gibi kağıt malzemeler

 Plastik: kaşık, çatal, bıçak, su şişesi, yiyecek içecek kapları,(meşrubat şişesi yoğurt/ayran kabı).gıda kasası gibi plastik malzemeler

 Cam: meşrubat şişesi, bardak, sürahi, kavanoz gibi cam malzemeler.

 Metal: meşrubat kutusu, gıda tenekesi, alüminyum gıda kabı gibi metal malzemeler.

 Dönüşemeyen: tahta parçası, ıslak mendil, kürdan, sakız ,süprüntüler

 Yemek artıkları: Hem personelden hem de yemek hazırlama bölümünde arta kalan yemek atıkları.

 Ekmek artıkları: hem personelden hem de yemek hazırlama bölümünde arta kalan ekmek, pide vb. atıklar.

 Organik atıklar: Sebze-meyve atıkları çay-kahve posaları, yumurta kabukları, kuru yemiş kabukları vb.