Dayanışma, Kaynaşma ve Gelecekteki Etkinliklerimiz Konulu Kahvaltı Etkinliğimiz Gerçekleştirildi

14 Ekim 2023, Cumartesi günü Karadeniz Teknik Üniversitesi Metalurji Malzeme Kulübü ile "Dayanışma, Kaynaşma ve Gelecekteki Etkinliklerimiz" konulu tanışma kahvaltımız lisans öğrencilerimiz, bölüm başkanlığı ve akademisyenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümüne bu yıl kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizin yoğun bir katılım gösterdiği etkinlik kapsamında hem öğrenci ve akademisyenlerin tanışması hem de gelecek etkinlikler için bir altyapı oluşturulması sağlanmıştır. Etkinliğe katılımlarından dolayı bölüm lisans öğrencilerimiz, bölüm başkanlığımız, bölüm akademisyenlerimiz ve etkinliğin organizasyonunda görev alan KTÜ MMK yönetimi ve değerli ekip üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.

Bölüm Başkanlığı

16 Ekim 2023