hakkımızda

KTÜ Koru Otel

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin markası olan KTÜ Koru Otel KTÜ merkez kampüsü içerisinde ferah ve şık çizgilerle dekore edilmiş 10 junior suit, 5 family suit, 24 standart french yatak (geniş yatak), 59 standart twin yatak (iki ayrı yatak) 11 triple(3 ayrı yatak) ve 1 engelli odası olmak üzere toplam 110 adet odadan oluşmaktadır.

Tatil ve iş amaçlı seyahatlerinize farklılık katan KTÜ Koru Otel havalimanı ve otobüs terminaline 5 dakika uzaklıktadır.

Trabzon'un popüler turizm destinasyonlarına kolay ulaşım sağlayabileceğiniz KTÜ Koru Otel şehrin en büyük AVM'sine ( Trabzon Forum) sadece yürüyüş mesafesinde, trafikten uzak yeşil ve denizle iç içe bir konuma  ayrıca güvenli, geniş, ücretsiz bir otoparka sahiptir.

Odalarımızın hepsi misafirlerimizin konforu, ihtiyacı ve beklentileri düşünülerek donatılmıştır. Odalarımızda klima LCD televizyon, telefon elektronik kasa, internet, mini bar, çay, kahve set up, hizmeti mevcuttur. Merkezi ısınma sistemi ile 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Deniz manzaralı restoranımızda güler yüzlü, kaliteli hizmet ve kusursuz servis anlayışı ile siz değerli misafirlerimize günün güzel başlamasını sağlayacak kahvaltı keyfi sunulmaktadır. Kahvaltı boyunca açık büfe servisi veren KTÜ Koru Otel ana restaurantında isteğe göre Karadeniz yöresine özgü lezzetler sunulmakta ve ağırlamakta olduğumuz gruplara öğle ve akşam yemekleri de servis edilmektedir. Otelimizin tecrübeli ekibi, teknik ekipmanları ve catering desteği ile organizasyonlarınızı en iyi şekilde tasarlanmaktadır.

Otelin ön cephesinde bulunan Olimpiyat Kafe eşsiz deniz manzarasıyla misafirlerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Kafemizde yöresel yemekler, salata, ızgara ve meze çeşitleri, hamburger, tost, pizza, vb, yemek hizmeti de verilmektedir.

Otelimizde, isimlerini bölgemizin turistik destinasyonlarından alan  Salon Uzungöl ve Salon Sümela olmak üzere her biri 35 kişi kapasiteli 2 adet seminer salonu bulunmaktadır. Seminer salonlarımızda bilgisayar, perde ve projektör bulunmaktadır.