Fakültemizin, İktisat, İşletme ve Yönetim bilişim Sistemleri Lisans Programları Akredite Edildi.

Fakültemiz eğitim kalitesini daha da geliştirmeye yönelik yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Fakültemizde başlatılan program akreditasyonu çalışmaları sonuç verdi. Ulusal bir akreditasyon kurumu olan Star Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Fakültemizin İktisat (Türkçe)  ve  İşletme (Türkçe) lisans programları 22.04.2029 tarihine kadar geçerli olmak üzere 5 yıl, Yönetim Bilişim Sistemleri (Türkçe) lisans programı ise 22.04.2027 tarihine kadar geçerli olmak üzere 3 yıl süre ile akredite oldu.
Akreditasyon sürecinde emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize, destek veren paydaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

02 Mayıs 2024