2023-2024 Bahar Dönemi Staj Başvurları Hakkında

İç Mimarlık Bölümü

2024 Yaz Döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerimiz için son başvuru tarihi 28 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. Başvuru işlemleri BYS sistemi üzerinden gerçekleşecektir.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:
- Bölüm staj yönetmeliği, başvuru evrakları, BYS Staj Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu gibi bilgilere BYS Staj Modülünde dosyalar sekmesinden ulaşılabilmektedir.

- Staj başvurusu yapılan tarih ile staja başlama tarihi arasında en az 30 gün bulunmak zorundadır.

- Şantiye stajı en fazla 40 gün, büro stajı ise en fazla 30 gün yapılabilir.

- Daha önce stajı kabul edilen öğrenciler, en fazla kalan gün sayısı kadar yeni staj başvurusunda bulunabilirler, fazla gün sayısı talebinde bulunamazlar.

- Birden fazla öğrenci aynı firmada aynı tarihlerde staj yapamazlar (Başvuru sırasında farklı şantiyelerde staj yapacağını belirten öğrenciler hariç).

- Yaz döneminde staj yapılabilecek tarihler 24 Haziran-21 Eylül 2024 tarihleri arasıdır (Resmi tatiller hariç).