KTÜ 2024 Ödülleri Başvuruları Başladı

Genel Sekreterlik

Ödül mekanizmaları, kurumların çalışanlarını motive etmek, performanslarını artırmak, bağlılıklarını güçlendirmek, istenen davranışları teşvik etmek ve personel memnuniyetini arttıracak etkili araçlardır.

Bu anlayışla her yıl "Karadeniz Teknik Üniversitesi Ödül Yönergesi" uyarınca akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin ilgili yıl faaliyetlerine göre ödül başvuruları alınmakta ve değerlendirilmektedir. Söz konusu Yönergede yer alan “Akademik Ödüller”, “Öğrenci Ödülleri”, “Kalite Ödülleri”, Eğitim Ödülleri” başvuruları formlar üzerinden bireysel başvuru ve/veya birim önerileri şeklinde alınacaktır. Aynı Yönergede yer alan “İdari Ödül” başvuruları daha sonra bildirilecek takvim ve yönteme göre alınacaktır.

Ödül başvuruları ve takvimi için tıklayınız