TÜBİTAK'tan Öğrencilerimize Ödül

TÜBİTAK  Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen 2242 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI kapsamında, Erzurum Bölgesinde 2 proje grubumuz farklı kategorilerde birincilik derecesi elde ederek final yarışmasına katılmaya hak kazanmışlardır. Birincilik derecesi elde eden öğrencilerimiz, proje başına 5000 TL'lik ödüle layık görülmüşlerdir. Bölümümüz proje danışman hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Proje Kategorisi  Derece          Proje Grubu                    Proje adı                  Proje Danışmanı

Akıllı Şehir ve

Birincilik

Anıl KALTALIOĞLU