Öğrencilerimiz TÜBİTAK 2242 proje yarışmasında finale kalmaya hak kazandı.

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Ertuğrul AYYILDIZ danışmanlığında ve öğrencilerimiz Neslihan TÜRKSEVER, Burak KESKİN ve Salih Emre BAŞ'ın yürütücülüğünde başvurusu yapılan "Üniversite Öğrencilerine Yönelik Hizmet Kalitesi Değerlendirme Modeli: Mühendislik Fakültesi'nde Gerçek Bir Uygulama" başlıklı proje TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Eğitim kategorisinde finale kalmaya hak kazanmıştır. Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları final aşaması değerlendirmeleri 20 - 22 Mart 2023 tarihleri arasında TEKNOFEST 2023 kapsamında çevrimiçi olarak yapılacaktır.
Danışman hocamızı ve proje ekibinde yer alan öğrencilerimiz Reyhan Ecren BAYSAL, Neslihan TÜRKSEVER, Burak KESKİN ve Salih Emre BAŞ'ı kutluyor ve kendilerine başarılar diliyoruz.

10 Mart 2023