Öğrencilerimiz TÜBİTAK 2242 proje yarışmasında finale kalmaya hak kazandı.

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk YILMAZ danışmanlığında ve öğrencimiz Tuğçe SONÇAĞ yürütücülüğünde başvurusu yapılan "AĞAÇ BAZLI PANEL ENDÜSTRİSİ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN BİR İŞLETMEDE STOK KONTROL POLİTİKALARININ UYGULANABİLMESİ İÇİN YÖNTEMBİLİM ÖNERİSİ" başlıklı proje TÜBİTAK 2242 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI'nda finale kalmaya hak kazanmıştır. Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Final Yarışması Değerlendirmeleri 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında TEKNOFEST 2022 kapsamında Giresun'da Final Sergisi ve jüri sunumu şeklinde yapılacaktır.
Danışman hocamız Doç. Dr. Ömer Faruk YILMAZ ve proje ekibinde yer alan öğrencilerimiz Tuğçe SONÇAĞ, Kübra ŞAHLANAN, ÜMİT KAAN BOZALİ ve BUKET BOZ kutluyor ve başarılar diliyoruz.

30 Haziran 2022