YÜKSEKOKUL
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
Trabzon Workshop Festival
KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu, Oxford University Press'in katkılarıyla Trabzon Workshop Festival etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Etkinliğe çevre illerdeki üniversitelerde çalışan öğretim görevlileri ile ilimizde bulunan ilk ve orta öğretim kurumlarında görev yapan İngilizce öğretmenleri de katıldı.
Oxford University Press'ten Gizem İyigün ve Esra Ezici'ye yaptıkları bilgilendirici ve ilgi çekici sunumlarından dolayı teşekkür ediyoruz.
28 Kasım 2023
MOCA 2026 Yabancı Diller Yüksekokullarında Yapay Zekâ Konferansı 25 Nisan 2026 tarihinde yapıldı.
25 Nisan 2026
Öğretim görevlilerimiz Elif Bergin KAYA ve Cengiz Koray SAKA, Yapay Zeka ile Dil Öğretimi eğitimini tamamlayıp sertifikalarını aldılar.
06 Nisan 2026
Ortahisar Çamlık İşitme Engelliler İlkokulu anasınıfı öğrencileri Yüksekokulumuzda bir drama atölye çalışmasına katıldı.
09 Mart 2026
KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulundan Dr. Gülay AKIN, Kıbrıs'ta düzenlenen uluslararası bir konferansta University of Cambridge'den Prof. Ioanna Sitaridou ile bildiri sundu.
23 Mart 2026
M4 düzeyi öğrencilerimiz Liberty Üniversitesi'nden Daniela Hong ile Cause&Effect Essay çalışması gerçekleştirdiler.
18 Mart 2026
Yüksekokulumuzdan Öğr. Gör. Sinem ÇOL Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda bir drama semineri gerçekleştirdi
16 Mart 2026
Liberty Üniversitesi öğrencisi Daniela Hong, Yüksekokulumuzda yapay zekâ ile dil öğrenimi ve yazma becerileri üzerine çevrim içi bir ders işledi.
09 Mart 2026
Öğr. Gör. Dr. Gülay AKIN'ın Scopus indeksli iki çalışması yayınlandı.
27 Ocak 2026
Dr. İlknur KAZAZ'ın WoS, ESCI ve Scopus indeksli çalışması yayınlandı.
02 Ocak 2026
"Arkadaşlık İlişkileri ve Zorbalıkla Mücadele (Sınırlar ve Hayır Diyebilme)" konulu drama eğitimi gerçekleştirildi.
30 Aralık 2025