Eylül

İngilizce Konuşma ve Dinlediğini Anlama Becerileri (Speaking/Listening) Kursu (B1+/B2)

ktuydyo

İngilizce Konuşma ve Dinlediğini Anlama Becerileri
(Speaking/Listening) Kursu (B1+/B2)

KTÜ personeli akademisyenlerimiz ve yurt dışı eğitim programlarına katılmayı hedefleyen öğrencilerimiz için Speaking/Listening Kursumuz (B1+/B2) seviyesinde başlayacak ve 8 hafta sürecektir. Kursiyerler haftada 6 derslik bir program dahilinde akıllı tahta yazılımı ile desteklenen sınıflarda yabancı uyruklu öğretim görevlileri nezaretinde eğitim göreceklerdir.

Kurslarımızda konuşma ve dinleme dil becerilerini geliştirecek şekilde, uluslararası dil yeterlik sınavları formatına uygun eğitim verilmektedir.

Kurs materyalleri kursiyerler tarafından temin edilir.

Kurs dersleri yüz yüze KTÜ YDYO Hazırlık binasında yapılır.

Kayıtlar online olarak alınır.

Kurs Başlangıç ve Bitiş Tarihleri:

13 Kasım 2023  - 03 Ocak 2024

Kurs programının detayları kursiyerler ile paylaşılacaktır.

Kurs Günleri:

Pazartesi, Salı, Çarşamba 17.30 – 19.30

Kayıt:

Bu programa 02 Ekim 2022 – 12 Kasım 2022 tarihleri arasında kayıt yaptırabilirsiniz;

KTÜ öğrencisi veya Akademisyen iseniz “KTÜ BYS” sistemindeki “KURSLARIM” sekmesinden “Speaking/Listening Kursu” kursunu seçip “KAYIT” menüsünden aşağıdaki prosedürleri 3’ten sonra takip ediniz.

* Kayıtlı KTÜ öğrencisi değil iseniz aşağıdaki işlemleri sırasıyla takip ediniz;

1. online.ktu.edu.tr adresinde “KAYIT” sekmesine tıklayıp gerekli bilgiler ile kayıt oluşturduktan sonra e-posta doğrulaması yapınız.

2. Doğrulama sonrasında online.ktu.edu.tr adresine giriş yapınız.

3. Eğitim ve Kurslar sekmesinden Kurs İlanları’nı seçiniz.

4. Açılan sayfada “KAYIT” sekmesine tıklayıp kaydınızı oluşturunuz.

5. Ziraat Bankası “TR 8300 0100 1225 1182 5144 5010 “ nolu iban numarasına (Alıcı: K.T.Ü. Döner Sermaye Saymanlığı) kurs ücretini “Speaking/Listening Kursu” açıklaması ile yatırınız. Açıklama yazmanız ödeme tanımlama için şarttır.

6. Dekontun görselini “KTÜ BYS” sistemindeki “KURSLARIM”  sekmesinde bulunan dekont yükleme kısmına “PDF FORMATINDA” yükleyiniz.

7. Ayrıca dekontun görseli ile birlikte cep telefonunuzu içeren bir e-posyayı muratozturk@ktu.edu.tr adresine gönderiniz.

Kayıt için tıklayınız…

Bu döneme özel kampanyalı fiyatımız 2500 TL’dir.

İletişim:

muratozturk@ktu.edu.tr