duyurular

13

Eylül

2023-24 Güz Dönemi Genel İngilizce Kursu Kayıtlarımız Başlamıştır

ktuydyo

Genel İngilizce Kursu

KTÜ öğrencileri ve personeli, diğer üniversite öğrenci ve personeli ile Trabzon halkının tamamının katılabileceği Genel İngilizce Kursumuz A1, A2, B1 ve B2 seviyelerinde başlayacak ve 10 hafta sürecektir. Her bir seviye için kursiyerler haftada 11 derslik bir program dahilinde akıllı tahta yazılımı ile desteklenen sınıflarda eğitim göreceklerdir.

Her bir seviye eğitimi (örneğin A1 seviyesi bahar dönemi boyunca sürer) 10 haftalık bir dönemde tamamlanır. Adayların hangi seviye için kayıt yaptıracakları 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 16.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Binası C Blok  2. Kat C201 nolu salonda yüz yüze yapılacak Seviye Belirleme Sınavı ile belirlenir. Sınava katılmayan adaylar kendi belirtecekleri seviyeden kursa katılım sağlayabilirler. Bunun için iletişim numara ve e-posta adresimize ulaşmaları yeterli olacaktır.

Kurslarımızda dört dil becerisini de geliştirecek şekilde, uluslararası dil yeterlik sınavları formatına uygun eğitim verilmektedir.

Kurs materyalleri öğrenciler tarafından temin edilir.

İlanda belirtilen kurs ücreti bir seviye / bir dönem ücretidir.

Genel İngilizce kursu dersleri yüz yüze KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Binasında yapılır.

Kayıtlar online olarak alınır.

Kurs Başlangıç ve Bitiş Tarihleri:

21 Ekim 2023 – 24 Aralık 2023

Kurs programının detayları kursiyerler ile paylaşılacaktır.

Kurs Günleri:

Çarşamba  17.30 – 19.00 (Online Speaking) / Cumartesi ve Pazar  09.00 – 14.00

Kayıt:

18 Eylül 2023 – 19 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıtlarınızı online.ktu.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.

Bu programa kayıt yaptırmak için;

* KTÜ öğrencisi iseniz “KTÜ BYS” sistemindeki “KURSLARIM” sekmesinden “GENEL İNGİLİZCE” kursunu seçip “KAYIT” menüsünden aşağıdaki prosedürleri 3’ten sonra takip ediniz.

* Kayıtlı KTÜ öğrencisi değil iseniz aşağıdaki işlemleri sırasıyla takip ediniz;

1. online.ktu.edu.tr adresinde “KAYIT” sekmesine tıklayıp gerekli bilgiler ile kayıt oluşturduktan sonra e-posta doğrulaması yapınız.

2. Doğrulama sonrasında online.ktu.edu.tr adresine giriş yapınız.

3. Eğitim ve Kurslar sekmesinden Kurs İlanları’nı seçiniz.

4. Açılan sayfada “KAYIT” sekmesine tıklayıp kaydınızı oluşturunuz.

5. Ziraat Bankası “TR 8300 0100 1225 1182 5144 5010 “ nolu iban numarasına      (Alıcı: K.T.Ü. Döner Sermaye Saymanlığı) kurs ücretini “YDYO Genel İngilizce Kursu” açıklaması ile yatırınız. Açıklama yazmanız ödeme tanımlama için şarttır.

6. Dekontun görselini “KTÜ BYS” sistemindeki “KURSLARIM”  sekmesinde bulunan dekont yükleme kısmına “PDF FORMATINDA” yükleyiniz.

7. Dekontun görseli ile birlikte cep telefonunuz ve Düzey Belirleme Sınavına girmeyecek iseniz mutlaka öğrenim görmek istediğiniz seviye (örneğin A1,A2 v.s) bilgilerini içeren bir e-posyayı muratozturk@ktu.edu.tr adresine gönderiniz.

Kayıt için tıklayınız…

Bu döneme özel kampanyalı fiyatımız KTÜ öğrencileri için 2500 TL’dir. Bu ücret dönemlik toplam ücrettir. Taksit yapılmaz.

İletişim:

0462 377 44 36

muratozturk@ktu.edu.tr

ydyo/ktu.edu.tr