YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak sosyal sorumluluk projeleri gereği öncülügünü Sinem Çol ve Zeynep Yahyaoğlu hocalarımızın yaptığı ve öğretim görevlilerimizin de canı gönülden destekledği bu projelerin sonuncusunu Adana  Yüreğir’deki üç okulumuz ile gerçekleştirdik. Şehit Emre Mücahit Topal İlkokulu,Çetin topçuoglu İlkokulu ve Mehmet Ali Yılmaz ilkokulunun ana sınıflarına yollanan okul öncesi kitaplar, oyuncaklar ve kıyafetler teslim edilidi. Yine aynı okulların ilkokul kısımlarında bulunan öğrenciler için de kütüphanelerine kitapları, kendilerine kıyafet ve ayakkabıları ulaştırıldı. Daha büyük yaş gruplarından yollanan tüm kıyafteler de yine o öğrencilerin abi ve ablalarıma ulaştırılacak şekilde organize edilmiş oldu. Toplamda 13 kolimiz yukarıda adı geçen okullar ile buluştu.
Bu tür organizasyonlarımız sık sık yapıldığından  henüz destekleme sansınız olmadıysa ya da elinizde( çevrenizde dahası) var ise okulumuzla veya ilgili hocalarımıza iletebilirsiniz. Onlar tüm saklama, katogorileme vs işlemlerini yapıp ilgili okullarla(kişilerle) buluşturuyor olacaklardır.