AKADEMİK
ÖĞRENCİ
ARAŞTIRMA
EECSI 2023 Konferansında En İyi Bildiri Ödülü

10th International Conference on Electrical Engineering, Computer Science and Informatics (EECSI 2023) konferansında en iyi bildiri ödülü alan Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Murat YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Hatipoğlu YILMAZ ve Prof. Dr. Cemal KÖSE akademisyenlerimizi tebrik ederiz.
07 Kasım 2023
Bölümümüzce Düzenlenen Yapay Zekâ ve Gelecek Etkinliği Gerçekleştirildi
30 Mart 2026
Doç. Dr. Elif Baykal Kablan, Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde yaptığı sunumda tıbbi görüntü analizi, klinik karar destek sistemleri ve veri odaklı sağlık uygulamalarını anlattı.
12 Mart 2026
Mikroskobik Sistemlerde 2B ve 3B Hücre Segmentasyonu için Optimum Görüntüleme Sağlanması ve Yeni Derin Öğrenme Tabanlı Yaklaşımlarının Tasarlanması
09 Mart 2026
University of Prishtina?dan gelen Erasmus+ öğrencisi Dion Krasniqi, Yazılım Mühendisliği Bölümü Erasmus koordinatörü ile bir araya gelerek süreç hakkında bilgilendirildi.
09 Mart 2026
KTÜ Yazılım Mühendisliği öğrencilerinin kurduğu NextGen Devs topluluğu, UNİDES kapsamında İstanbul'da Turkcell ve Microsoft ofislerine teknik gezi düzenledi.
05 Mart 2026
Performans Yönetim Sİstemi Hakkında Bilgilendirme Yapıldı
07 Ocak 2026