Uluslararası İlişkiler Kulübü ile 30. Yıl Kutlaması

Bölümümüzün kuruluşunun 30. yılında, Uluslararası İlişkiler Öğrenci Kulübü ile kutlamalara 15.12.2022 tarihinde devam edildi. KTÜ Sahil Tesisleri'nde öğrenci kulübümüzün organize ettiği etkinlikte Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Özgüt Tüfekçi "Uluslarararası İlişkiler Kulübü"nün de 28 yaşına girdiğini ve ortak çalışmalardan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kulüp Başkanı Mehmet Can Albayrak'ın konuşmasının ardından bölümümüz kurucu akademisyenleri Prof. Dr. Süleyman Erkan ve Prof. Dr. Gökhan Koçer de geçmişten bugüne izlenimlerini aktardı ve bölüm olarak sahip olunan birlikteliğin aynı enerjiyle devam etmesi temennisinde bulundular. Aramıza katılan yeni akademisyenler ve öğrencilerle geleceğe umutla baktıklarını belirten hocalarımız duygusal anlar yaşattılar.

Başta öğrencilerimizle olmak üzere, tüm akademik ve idari personelimizle nice güzel yıllarda buluşmayı diliyoruz. Bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz.

16 Aralık 2022