Ders Katalogları ve Bilgi Paketleri

Ders Bilgi Paketleri (Güncel)

KTÜ genel ders bilgi paketinde bölümümüze ait aşağıdaki programlar yer almaktadır:

Ders bilgi paketleri her dönem ders içerikleri ve ilgili akademisyenler dahilinde güncellenmektedir. Amaç ders içerikleri, kapsamı, amaçları ve kaynakları konusunda öğrencileri bilgilendirmektir.

%100 İngilizce programlara ait ders bilgi paketleri yeni sınıflar oluştukça eklenen dersler ile birlikte güncellenmektedir. Düzeltmeler devam ederken öğrencilerimizin müfredatları görebilmeleri için aşağıda ayrıca müfredat bağlantı adresleri verilmiştir.

Bölüm Ders Müfredatları

• Bölüm ders müfredatları bütün programlarımız için aşağıda verilmiştir.
  • Bu programlarımızdan İkinci Öğretim Programı kapatılmıştır. 2018-2019 Öğretim yılı itibariyle yeni öğrenci alınmamaktadır. İkinci Öğretim ders müfredatı %30 İngilizce program ile aynıdır. Tek fark bu programdaki bütün derslerin öğretim dilinin Türkçe olmasıdır.
  • Öğrencilerimiz bulundukları programa ait ders müfredatlarını kullanarak alacakları dönemlik zorunlu ve seçmeli derslerini planlayabilirler.

Onaylı Ders İçerikleri ve Planları

24 Eylül 2021