HAKKIMIZDA
YAYINLAR
Üniversitemize İlk TÜBİTAK 2519 COST Proje Desteği

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. İsmail KÖSE’nin, TÜBİTAK 2519 COST Çalışma Grubu Destek Programı’nın COST "CA18128-Saving European Archaeology from the Digital Dark Age (SEADDA) " aksiyonu kapsamında "MÖ. 401-400 Yılında Onbinler’in ve 1461 Yılında Fatih Sultan Mehmet’in Karadeniz’e Varış Güzergâhlarının Tespit Edilerek Modellendirilip Coğrafi İşaretlerle Belirlenmesi” başlıklı projesi desteklenmiştir.
KTÜ olarak projesi desteklenen akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje ekibi;
Doç. Dr. İsmail KÖSE (Yürütücü)- KTÜ
Prof. Dr. Fevzi KARSLI (Araştırmacı)-KTÜ
Prof. Dr. Hüsniye Ebru ÇOLAK (Araştırmacı)- KTÜ
Doç. Dr. Yavuz AKBAŞ (Araştırmacı) -KTÜ
Dr. Öğr. Üyesi Miraç TOSUN (Araştırmacı)- KTÜ
Dr. Öğr. Üyesi Osman EMİR (Araştırmacı)- KTÜ
Prof. Dr. Birol CAN (Araştırmacı)- Uşak Ü.
Dr. Öğr. Üyesi Metin AKSOY (Araştırmacı) -Gümüşhane Ü.
13 Ocak 2022
Merkezimiz ile Nanomik Biyoteknoloji Anonim Şirketi arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
10 Mart 2026
Merkezimiz ile Kütahya Entegre Kağıt San. ve Ticaret A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında görüşme gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
09 Mart 2026
Merkezimiz ile Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında görüşme gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Merkezimiz ile Çilek Mobilya A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
27 Şubat 2026
Erasmus+ Proje Geliştirme Mentörlük Günleri
25 Şubat 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
20 Şubat 2026
Merkezimiz tarafından araştırmacılara yönelik bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
18 Şubat 2026
Erasmus+ Proje Geliştirme Mentörlük Günleri
17 Şubat 2026