Üniversitemizde TÜBİTAK İkili ve Çok Taraflı Destek Programları Çevrim İçi Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi

KTÜ TTM ve TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı’nın organizasyonuyla 15 Mart 2023 tarihinde çevrim içi “TÜBİTAK Uluslararası İşbirlikleri-İkili ve Çok Taraflı Destek Programları Bilgilendirme Etkinliği” düzenlendi.

TÜBİTAK UİDB Bilimsel Programlar Başuzmanı Ayşe SAYIN ÜKE’nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte üniversitemiz akademisyenlerinin yanı sıra farklı üniversitelerden de araştırmacılar yer aldı. Etkinlikte, açık ve açılması planlanan TÜBİTAK İkili ve Çok Taraflı programlar tanıtılarak katılımcıların soruları yanıtlandı.

KTÜ TTM tarafından gerçekleştirilen etkinlik videoları, iyi uygulama örnekleri ve video bültenleri KTÜ TTM Akademi’de ve KTÜ TTM Youtube kanalında yayınlanmaktadır.

Etkinlik video kaydı için tıklayınız.

16 Mart 2023