Üniversitemiz Lisans ve Önlisans Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK 2209 A/B Programları Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) organizasyonuyla “Lisans/Önlisans Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK 2209 A/B Programları Çevrim içi Bilgilendirme Etkinliği” Proje Uzmanı M. Serhat ÜNVER tarafından gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans/önlisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği ve TÜBİTAK 2209 B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Programlarının başvuru koşullarının ve detaylarının yanı sıra, lisans ve önlisans öğrencilerinin faydalanabilecekleri diğer programların hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Etkinlik kaydını izlemek için tıklayınız.

Programlar hakkında detaylı bilgi ve destek almak isteyen lisans/önlisans öğrencilerimiz KTÜ TTM ile iletişime geçebilir.

22 Mayıs 2023